Elkészült munkám

Inspirálódjunk együtt!

József Attila utca

átalakítás előtt:

Ezt a lakást felújítás után vásárolták a megrendelőim így már egy letisztult hangulat fogadott. Új laminált parketta mind két szobába, új konyha és fürdőszoba. Így nekem a hangulat kialakítása maradt illetve hozzájárulni a berendezésekkel a használhatósághoz. Albérlő(k) részére készült.

1-2. kép: Nagy méretű nappali felújítva.

3. kép: Kis szoba, erkélyre kijárással.

4. kép: Bejárat, folyosó.

átalakítás után:

Uralkodó szín világ: fekete-sárga-szürke-arany-bordó

1. kép: Konyhába kialakítottam 2-3 fő részére étkezési lehetőséget az ablakkal szemben, hiszen itt a IX. emeleten viszonylag csend és zöld fák hatalmas koronája látható igazán. Bordó színt csempésztem be a székkel, mert kell egy kis Élet is ide.

2. kép: Konyha látványa a folyosóról.

3-4-5 kép: Nappali dzsungeles pihenő résszel, madárkával, kalitkával, szuper sárga kisfotelek, nagy növény.

6. kép: A nappali többi része, egyediben készített franciaágy, fejvéggel, dolgozó sarok, TV tartó tárolókkal, kincses fiókos szekrény. Itt is új karnis került fel és természetes fényfüggöny dupla bőséggel és sötétítő dekorációnak, mert redőny van az ablakokon.

7. kép: Kis szoba tanuló sarokkal, szuper székkel, tapétával, fiókos tárolás és nagy szekrény, egyedi franciaágy fejvéggel, takaróval.

8-9. kép: Előszoba fogadó résszel, fogas, lepakolási lehetőség, ülőke és természetesen tükör.

10. kép: Folyosó végig beépített szekrénnyel, ami mindent elnyel. Személyes ruhák, kincses, takarító eszközök… A szűk folyosót egy hatalmas tükörrel igyekeztem bővíteni.

A megrendelő elégedett volt a látvánnyal, újabb 2 kislakás berendezésére kaptam felkérést.

Gyorsan bérlője is lett aki, azóta is ott lakik.